پوسیدگی بافت عصب

فروش فایل فروشگاه شاپ می نو
امار سایت
  • افراد آنلاین : 45
  • ورودی گوگل : 1165
  • تعداد کل مطالب : 3534
  • بازدید امروز : 23440
  • بازدید دیروز : 23758
  • بازدید این هفته : 71651
  • بازدید این ماه : 143155
  • بازدید کل : 6905072
جواب های مرتبط با دندان

سوال و جواب های مرتبط با دندان – سری۲

پرشین طب – سلامت دهان و دندان | به گزارش پرشین طب؛ سری اول سوال و جواب های مرتبط با دندان را برای شما عزیزان قرار داده بودیم اما حس کردیم که شاید به پاسخ ِ سوال خود نرسیده اید. در نتیجه تصمیم گرفته ایم که سری دوم آن را با وسواس بیشتری جمع آوری کنیم. امیدواریم که توانسته باشیم به بخشی از سوالاتتان پاسخ دهیم.

سوال: سلام حدود يکسال پيش يکي از دندانهاي سمت راست فک پايين که داراي کيست چرکي بود و روکش هم داشت را دکتري در تهران کشيدند و دو ماه بعد کار ايمپلنت آن را شروع کردند . الان ۷ ماه از اتمام کار گذشته و بريج من شل شده وقتي به ايشان مراجعه کردم بعد از ۵-۶ دقيقه تلاش گفتند در نمي آيد و بايد صبر کنم تا خودش در بيايد يا خودم هم مي توانم تلاش کنم و بريج را دربياورم . صحبت ايشان کاملاً غير حرفه اي بود چون هم خطر شکستن پيچ وجود دارد و هم من دندانپزشک نيستم و هم ممکن است مشکل کوچک من تبديل به مشکل بزرگي شود و استخوان من آسيب ببيند . در ضمن با دو پزشک متخصص در زمينه ايمپلنت هم مشورت کرده ام و گفته اند بايد هر چه سريعتر بريج در بيايد لطفاً من را راهنمائي بفرمائيد که با سهل انگاري دکترم چه کاري مي توانم انجام بدهم

  • جواب: شل شدگي ميتواند از ايمپلنت يا از پيچ متصل کننده و يا از سمان چسباننده باشد. به نظر ميرسد.آيا سمان موقت انجام شده است يا دائم؟به جز مورد آخري در دو مورد اول سريعا بايد درآورده شود.اين نظر بدون ويزيت قطعي نميباشد.

سوال : من دو تا از دندونام اصلا در نیومدند و همون دندونای نوزادیم وجود داره و این وضعیت من رو خیلی ازار میده و قصد دارم دندونامو ایمپلنت کنم و به دندانپزشک هم مراجعه کردم و ایشون دو عکس برای من نوشتند و من عکسها رو گرفتم ولی بعد از این که ایشون عکسها رو مشاهده کردند گفتند که استخون زیر دو دندون خیلی باریک و ضعیفه و نمیشه ایمپلنت کرد و بهتره بریچ روش انجام بشه.حالا به نظر شما دندونای من با بریچ هم وضعیت مناسب و زیبایی پیدا خواهد کرد؟

  • جواب : مطلقا سمت بریج نروید. اگر همه موارد همین باشد که نوشته اید میتوان پیوند استخوان کرد بعد ایمپلنت انجام داد.

سوال: سلام. من یه دندان پر کرده دارم که پارسال درد گرفت رفتم متخصص عصب کشی گفت نیاز به عصب کشی دارد ولی یه دکتر دیگه گفتن علت درد از دندان بغلی هست که پوسیده.واسم دندان بغلی رو پر کردن.وجالب اینجاست که خوب شدم.اما بعد یکسال حدودا یک هفته ای دوباره همون دندان دردش شروع شد و خودبخود خوب شده ولی چیزی باهاش نمیتونم بجووم .میخوام بدونم این موش و گربه بازی ها تا کی ادامه داره ومن میتونم فعلا بیخیالش باشم؟؟؟

  • جواب: تشخيص هردو همكار محترم مي تواند صحيح باشد ، به عبارتي در عين حال كه دندان مورد نظر نياز به عصب كشي داشته عامل درد نبوده است و دندان مجاور با پوسیدگی عامل درد بوده و نیازمند ترمیم. تنها عاملی که می تواند تا حد زیادی تشخیص را قطعی کند نوع و میزان درد شما و عوامل ایجاد کننده آن است. به عبارتی اگر دندان شما درد شبانه و خودبه خود داشته است نیاز به عصب کشی محتمل تر است و اگر تنها به آب سرد و به صورت لحظه ای تحریک میشود نیاز به ترمیم بدون عصب کشی قابل تصور است. البته مطمئنا تشخیص قطعی فقط با معاینه بالینی ممکن است. در آخر اینکه عموما مشکلات دندانی فقط با درمان بهبود می یابند و گذشتن زمان باعث پیشرفت مشکل میگردد بنابراین توصیه می کنم برای معاینه و تشخیص قطعی به دندانپزشک خود مراجعه فرمایید.

سوال: ایا روکش کردن دندانها یا مرتب سازی دندانهایی که فاصله دارند به صورت ثابت باقی میمونه یا امکان داره روکش خراب بشه ؟؟؟؟

  • جواب: طول عمرروکش خوب ۸تا۱۰ سال است.

سوال: دندانهای جلوی کودک ٣ ساله من خرد شده و ریخته در بالای لثه ٢ تا از آنها هم جوش چرکی زده آیا درمان این دندانها لازم است ؟ مگر این دندانها ریشه دارند و بهترین درمان چیست ؟؟

  • جواب: بله درمان لازم است و تمام دندانهای شیری همانند دندان دائمی دارای ریشه هستند . باپیشرفت پوسیدگی بافت عصب داخل ریشه دچار عفونت میشود که این عفونت بدلیل اینکه بافت دهان پر عروق است میتواند براحتی پراکنده شود و نشستن این کانون عفونی روی دریچه های قلب منجر به ایجاد التهاب باکتریایی دریچه های قلب یا اندوکاردیت باکتریال میشود . بهترین درمان تمیز کردن ریشه از عفونت و پرکردن ریشه با مواد مخصوص و باز سازی تاج از دست رفته درصورت امکان میباشد .دراین موارد کشیدن دندان آخرین راه میباشد و اگر بتوان خود ریشه دندان را حفظ کرد ، رویش دندانهای دائمی زیر آن با نظم بهتری انجام میگیرد و لثه روی دندان دائمی در اثر کشیدن زود هنگام دندان شیری دچار سفتی یا کمبود فضای لازم برای رویش دندان زیرین میشود . بازسازی تاج از دست رفته در صورت امکان ، به بالا بردن اعتماد به نفس و تلفظ صحیح حروف و کلمات کمک میکند.

سوال: زمان رویش اولین دندان چه زمانی است ؟ نگرانم ! دندان دختر دوستم روییده و ۴ ماه بزرگتر از پسر من است ولی دندان پسرم هنوز نروییده است !

  • جواب: دندانهای شیری معمولا از شش ماهگی شروع به رویش می نمایند و تا سن ۲/۵ سالگی تکمیل می شوند . البته زودتر درآمدن و یا تاخیر در رویش به مدت چند ماه طبیعی است. ولی اگر این تاخیر بیش از ۹ ماه گردد باید به دندانپزشک مراجعه شود.

سوال: با سلام و خسته نباشید من مدت ۹ ماهه که فک بالا دو تا ایمپلنت کردم و سه ماه قبل هم دکتر قالبگیری و پروتزها رو کار گذاشت ولی هر دو هفته یکبار پیچ ایمپلنت شل میشد و برای سفت کردن ان به دکترم مراجعه میکنم … دکترم میگه شل شدن طبیعی است .. ایا راه حلی برای شل نشدن وجود دارد ؟ توضیح اینکه ایمپلنت فک بالاراست ۵ و ۷ . پروتز ۷و ۶ و۵و ۴ میباشد

  • جواب : شل شدن مداوم و بیش از حد پیچ میتواند بدلیل وجود استرس بیش از حد روی پیچ باشد. البته خیلی مسائل دیگر نیز میتواند دخیل باشد. اگر ادامه پیدا کند میتواند منجر به شکستن پیچ شود.

سوال: سلام میخواستم بدونم اورتودنسی برای بارداری و یا زایمان مشکل ایجاد میکنه؟و باید بعد از اتمام اورتودنسی اقدام به بارداری داشته باشم یا نه؟

  • جواب: دوست عزیز انجام ارتودنسی مشکلی در بارداری ایجاد نمی کند. 

سوال: با سلام و خسته نباشيد من يك هفته گذشته دندان عقل بالارو پر كردم ، قبلا روت كانال شده بود و مجددا دچار پوسيدگى و شكستگى شده بود ، قبل از اقدام درمانى لثه اطراف التهاب و دردداشت ، بعد از پر كردن با امالگام هنوز اين التهاب و درد هست، لازم هست انتى بيوتيك مصرف كنم؟ درد با بروفن بهتر ميشه ولى دوباره شروع ميشه ، دگزامتازون سودمنده؟ درمان بيشترى لازم هست؟ متشكرم

  • جواب: سلام. مسکن کافیست.

سوال: با سلام و احترام حضور شما، بنده یک راهنمایی از شما می خوام ممنون میشم پاسخ بفرمائید: جای دو دندان نیش در فک بالا خالی هست و فاصله ی بین دندان های جلویی به اندازه ایمپلنت گذاری نیست لطفا راهنمایی کنید که چه ترمیمی بایستی انجام بدم ک جای خالی دندان پر بشه منتظر پاسختون هستم سپاس

  • جواب: سلام. ازلحاظ زیبایی بهتراست فضای لازم توسط ارتودنسی برقرار و ایمپلنت کنید. درغیراینصورت FRCگزینه مناسبی است.
391
منتشر شده در498 روز پیش